Je bent hier:

Aanhanger huren

RESERVEREN: 026-3203434

alleen telefonisch of bij ANAC Storage de Overmaat 1, Arnhem

Huur nu bij ANAC Storage Arnhem vanaf € 12,- per dagdeel van 4 uur een aanhanger. Al onze aanhangers zijn voorzien van alle toebehoren zoals ladingnet voor de open aanhanger, breekkabel, verlichtingskabel en verloopstekker. Onze luxe dichte aanhangers hebben een vaste afsluitbare huif.

Al onze aanhangers hebben een laadvermogen van maximaal 750 kg en mogen worden gebruikt door iedereen met een rijbewijs B, mits het gewicht van aanhanger en trekkend voertuig samen niet hoger is dan 3500 kg. Kijk hier voor meer info. Aanhangwagens kunnen worden gehuurd voor een periode van een halve (4 uur) of een hele dag, een weekend of een week en zijn enkel voor gebruik in Nederland.

Open aanhanger type B

Laadruimte:

L 250 x B 130 cm

Borg € 100,-

Tot 4 uur € 12,-

Hele dag € 20,-

Weekend € 40,-

Week € 125,-

Open aanhanger type A

Laadruimte:
L 250 x B 130 x H 150 cm
Borg € 100,-
Tot 4 uur € 15,-
Hele dag € 25,-
Weekend € 50,-
Week € 155,-

Seplregels

  • Hele dag: 06.00 – 22.00 uur/Weekend: zaterdag 06.00 – zondag 22.00 uur/Week:1e dag 06.00 uur – 7e dag 22.00 uur. (zondagen vanaf 08.00 uur). Huur maximaal 1 week.
  • U zorgt voor een extra kentekenplaat (wit). Gebruik van zelfgemaakte kentekenplaten (verlies, bekeuring) is geheel voor eigen risico.
  • U zorgt dat u een geldig rijbewijs bij u heeft.
  • U controleert samen met onze medewerker of de aanhangwagen in goede staat, van binnen schoon en compleet inclusief toebehoren wordt meegenomen. Afwijkingen en/of bestaande schades worden op het contract genoteerd.
  • U laat u goed informeren over het gebruik van de aanhangwagen en toebehoren zoals sloten en sleutels.
  • U brengt de aanhangwagen in goede staat en van binnen schoon inclusief toebehoren terug op het afgesproken tijdstip, binnen de openingstijden van onze tankshop. Na controle door één van onze medewerkers tezamen met u vindt de afrekening plaats. U blijft aansprakelijk voor de aanhangwagen tot overdracht van sleutels en controle heeft plaatsgevonden.
  • Het eigen risico bedraagt € 300,- per gebeurtenis. Na een schade bent u voornoemde eigen risico aan de verhuurder schuldig.
  • De borgsom bedraagt € 100,-, vooraf te voldoen.
  • In geval van schuld (waarbij inbegrepen overbelading), onoordeelkundig gebruik en verlies of diefstal blijft u aansprakelijk voor alle schade en de hieruit voortvloeiende kosten. De lading is niet verzekerd. Bij verlies, beschadiging en vermissing van de aanhanger of  toebehoren worden de daarbij behorende aanschaf en reparatiekosten in rekening gebracht bij huurder. Schade ontstaan tijdens de huurperiode dient te allen tijde direct te worden gemeld bij verhuurder.
  • Klik hier voor de algemene voorwaarden.