Hoe werkt het

Opslag ruimte huren: hoe werkt het?

Een box huren bij ANAC Storage gaat snel en eenvoudig: geen gedoe met langlopende contracten en ingewikkelde huurconstructies. U huurt de ruimte die u nodig heeft, zolang u die nodig heeft. U kunt tussentijds gratis van unit wisselen (indien beschikbaar) als mocht blijken dat u behoefte heeft aan meer of juist minder ruimte.

Als het contract is afgesloten ontvangt u van ons een persoonlijke code, die u dagelijks van 06.00 tot 23.00 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, toegang geeft tot het gebouw, Bovendien schaft u éénmalig een cilinderslot aan met sleutels. Slot en sleutel zijn uniek en daarmee garanderen wij dat er niemand anders in uw box kan komen. Ook wij niet.

Bij de algemene ingang toetst u volgens de instructie uw code in en krijgt u toegang tot het pand. Als u een box heeft gehuurd met eigen deurcontact, wordt ook deze box vrijgegeven. U rijdt uw auto naar binnen en parkeert bij een van beide liften of bij uw eigen box op de begane grond. Op deze manier kunt u droog en veilig uw spullen in- of uitladen. Karretjes staan gratis ter beschikking. Als u klaar bent kunt u de algemene uitrij-deur ook weer met uw persoonlijke code ontsluiten. In de avonduren zal de poort achter het gebouw gesloten zijn, deze gaat open als u met uw auto nadert, mits de deur achter u gesloten is.

Een uitgebreid camerasysteem zorgt ervoor dat wij alle gebeurtenissen continu kunnen volgen, ook als er geen medewerkers aanwezig zijn. Bovendien kunnen we ook achteraf nakijken wat er zich in en rond het gebouw heeft afgespeeld.