ANAC 75 jaar

ANAC-groep bestaat in januari 75 jaar en steekt zijn vreugde over het behalen van deze respectabele leeftijd niet onder stoelen en banken. Tot en met 31 januari is het actiemaand bij ANAC. Een bezoek aan het tankstation of carwash is dan meer dan de moeite waard.

Iedere automobilist van 75 jaar of ouder (op vertoon van id) mag gedurende de actieperiode tot en met 31 januari GRATIS gebruik maken van de interieurbaan in Nijmegen.

Voorwaarde is dat u uw auto eerst in de wasstraat laat wassen. In deze periode betaald u in iedere wasstraat voor het meest uitgebreide programma, Polish + Velgen Intensief, geen 14,- maar 8,- Euro.

Voor dit aantrekkelijke tarief ondergaat uw auto dus een complete schoonmaakbeurt, van binnen en van buiten heerlijk mooi schoon. Dus, bent u 75 jaar of ouder, kom naar ANAC en wij verwennen uw auto terwijl u lekker een gratis kopje koffie/thee geniet.

De 75ste verjaardag zelf wordt door ANAC gedurende het hele jaar gevierd. Zo worden bijvoorbeeld automobilisten die op 20 januari 2015 ook 75 jaar worden, gevraagd zich vóór 20 januari te melden bij ANAC, per e-mail: